18.4 C
Constanța
luni, 17 iunie 2024

Un alt război între Israel și grupurile teroriste din Fâșia Gaza e inevitabil

spot_img

Trebuie citit

Un oficial israelian de securitate a declarat că Israelul și Hamas se îndreaptă din nou spre o nouă confruntare în Fâșia Gaza, în timp ce gruparea teroristă încurajează miercuri noi demonstrații violente de-a lungul graniței.

Acesta a declarat luni pentru Canalul 12 că Hamas încearcă să crească presiunea asupra Israelului prin reluarea atât a protestelor de la granița cu Gaza, cât și a lansării de baloane incendiare din Gaza.
Odată cu reluarea protestelor de la graniță, statul evreu va fi forțat să reacționeze mai energic pentru a-i îndepărta pe locuitorii din Gaza de gardul de securitate, ceea ce va avea ca rezultat probabil mai multe victime de partea palestiniană, la care Hamas va dori să răspundă.
Oficialul de securitate, care a vorbit sub protecția anonimatului, a speculat, prin urmare, că un alt război între Israel și grupurile teroriste din Gaza ar putea fi „inevitabil”.
Hamas „s-ar putea să se înșele” crezând că mai poate evita un război total, a declarat oficialul.
Cu toate acestea, Israelul încearcă să avanseze în ceea ce privește viitoarele întâlniri ale premierului Naftali Bennett cu președintele american Joe Biden la Casa Albă, joi, și săptămâna viitoare cu președintele egiptean Abdel-Fattah el-Sissi, a relatat Canalul 12, precizând în același timp că Israelul va riposta întotdeauna la atacurile din Gaza.

Anima News

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri