29.4 C
Constanța
luni, 15 aprilie 2024

Țuțuianu taxează coțcăria Chițacului: Este O  HOȚIE!

spot_img

Trebuie citit

În data pentru 29 aprilie, consilierii locali municipali constănțeni sunt convocați în ședință. O ședință pe a cărei ordine de zi se află și un punct cel puțin controversat dată fiind potențiala lui finalitate.

Concret, la punctul 32 , la inițiativa primarului Vergil Chițac, se supune la vot proiectul privind „aprobarea studiului de oportunitate pentru administrarea eficientă a bunurilor aflate în administrarea/proprietatea R.A.E.D.P.P. Constanța”. pe românește, se dorește concesionarea a trei piețe importante din municipiu. Și mai concret, Piața Tomis 3, Piața Tomis și Piața Unirii vor fi “oferite” pe …2 lei unor acoliți politici de-ai Chițacului.

Adică pentru 0,76 euro pe mp în Piața Tomis 3, 0,73 euro mp în Piața Tomis Nord și 0,76 euro mp în piața Unirii. Niște prețuri de nimic stabilite, parcă,  întru mulțumirea clientelei politice și nemulțumirea constănțenilor.

Marius Horia Țuțuianu consideră că acest proiect care nu are ceva în comun cu binele constănțenilor, ci cu prosperitatea unui grup de interese politice.

Atrag atenția consilierilor municipali PSD Constanța să fie responsabili, la momentul votului!

“Este greu de crezut că o administrație responsabilă ar putea face așa ceva și, totuși, echipa primarului Vergil Chițac pune la cale concesionarea piețelor din municipiu, pe sume de nimic!  Nu pot să nu mă întreb ce a păzit “marea apărătoare a dreptății”, Felicia Ovanesian pe nume de city manager ?

Cum a putut tocmai ea, cea care urla din toții rărunchii ong-iști împotriva manglelor de acest fel, să nu vadă coțcăria mai mult decât evidentă? Pentru că este, realmente, o coțcărie! Una  pe care nicio administrație din ultimii peste 30 de ani nu a îndrăznit să o facă. Să concesionezi piețele constănțenilor cu 0, 76 euro pe metru pătrat, pentru 25 de ani acoliților politici este, nici mai mult, nici mai puțin, decât HOȚIE.

Îmi asum acest termen, în condițiile în care ar fi putut măcar să le concesioneze  la prețul real și când este de notorietate că cei care sunt  pregătiți să le acapareze sunt apropiați ai PNL Constanța.

Nu vreau să asist impasibil la această făcătură cu iz penal și în acest sens  atrag atenția consilierilor municipali PSD Constanța să fie responsabili, la momentul votului pentru proiectul de hotărâre inițiat de Vergil Chițac.

Un proiect cel puțin discutabil, ca să nu spun dubios!  Un proiect care nu are ceva în comun cu binele constănțenilor, ci cu prosperitatea unui grup de interese politice.”, a transmis Marius Horia Țuțuianu, deputat PSD Constanța.

Întregul articol, AICI.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri