18.4 C
Constanța
luni, 27 mai 2024

Arhiepiscopia Tomisului oferă 150 de locuri de cazare pentru refugiaţii din Ucraina

spot_img

Trebuie citit

spot_img

Arhiepiscopul Tomisului a anunțat că preoţii şi creştinii din Constanţa s-au mobilizat pentru ajutorarea refugiaţilor din Ucraina.

„Rugăciunile ridică pe oameni de la întuneric la lumină, de la deznădejde la nădejde, de la tulburare la linişte şi de la război la pace. Noi nădăjduim că rugându-ne toţi pacea în curând se va statornici, dar până atunci pe cei izgoniţi din calea primejdiei să îi primim. Preoţii au primit din partea mea un cuvânt şi mulţi s-au mobilizat şi mulţi creştini s-au mobilizat ca şi noi cei de aici din Constanţa. Când va fi nevoie şi cât de curând va fi nevoie să primim pe cei izgoniţi pentru că dacă Mântuitorul spune pe cel ce vine la mine nu îl voi da afară şi noi trebuie să urmăm cuvântul Mântuitorului. Indiferent din ce motiv au fost izgoniţi sau poate unii de frică au plecat, noi să îi primim să îi adăpostim, că oricine primeşte un străin, un năpăstuit şi îl adăposteşte, nu va pierde plata asta.

De aceea, să ne rugăm mai departe ca războiul să înceteze şi eu cred că va înceta curând că Dumnezeu nu lasă rugăciunile neascultate şi nici Maica Domnului, care e mama noastră a tuturor. Să avem stăruitoare rugăciune de pace şi de dragoste ca dragostea lui Dumnezeu prin pace şi bună voire între noi să se aşeze din nou peste sufletele şi vieţile noastre”, a precizat ÎPS Teodosie.

Astfel, Arhiepiscopia Tomisului a anunțat că  oferă  150 de locuri de cazare pentru refugiaţii din Ucraina.

spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri