1.4 C
Constanța
joi, 30 noiembrie 2023

CERONAV – promotor la nivel global în dezvoltarea standardelor de siguranță

spot_img

Trebuie citit

Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale –
CERONAV a fost gazda celei de-a 80 a Conferințe IASST – International Association for Safety and Survival Training, care s-a desfășurat în perioada 24 – 27 mai 2023.
Conferința, organizată de CERONAV, a fost un suscces remarcabil în ceea ce privește dezvoltarea de soluții inovatoare pentru îmbunătățirea nivelului de calificare și competențe în domeniul cursurilor de securitate maritimă și offshore.
Un punct central al agendei a fost pregătirea eficientă și relevantă a personalului maritim prin adaptarea programelor analitice ale cursurilor la noutățile și provocările actuale. În cadrul conferinței s-au dezbătut modalități pentru dezvoltarea tehnologiilor avansate, precum simulatoarele pentru scenarii de urgență, care oferă o pregătire interactivă și eficientă, dar și investițiile în cercetare pentru îmbunătățirea echipamentelor de siguranță și salvare.
“Interesul comun al membrilor reuniți la Conferința IASST a fost acela de a armoniza expertiza și bunele practici din diferite țări și regiuni. Colaborarea și parteneriatele internaționale promovează
schimbul de cunoștințe și experiență între furnizorii de training din domeniul siguranței pe mare”, a declarat Ovidiu Sorin Cupșa, Director General CERONAV, Ambasador Maritim IMO.
Participanții la conferința IASST au avut ocazia de a aduce contribuții valoroase în cadrul dezbaterilor și de a dezvolta soluții practice pentru o navigație maritimă mai sigură și mai operativă.
CERONAV și IASST vor continua să optimizeze siguranța și supraviețuirea pe mare, prin promovarea celor mai bune practici, colaborare și inovare.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri