14.4 C
Constanța
duminică, 14 aprilie 2024

Constanța este condusă pe persoană fizică

spot_img

Trebuie citit

Evenimentele din ultima vreme ne-au arătat un lucru: orașul Constanța nu mai este condus de partide politice, care au rolul de a crea politici publice care să ducă la schimbarea în bine a calității vieții locuitorilor.

În schimb, pare condusă pe persoană fizică, de câțiva oameni de afaceri (mai mult sau mai puțin puternici, dar influenți), pe lângă care s-au aciuat tot felul de personaje. (…)

Numai așa se explică de ce unii șefi de instituții le conduc de parcă ar fi propriul buzunar, împart cui vor ei ce vor, fără să dea socoteală.

Banii publici pleacă spre favoriții celor de la conducere, fără niciun fel de criteriu. Se împart cum vor ei, șmecherii care ne conduc, și nu dau socoteală nimănui (cel puțin deocamdată, pentru că, din câte știm, primarul are nu unul, ci mai multe dosare la DNA).

În fine, numai așa se explică tăcerea politicienilor, de la putere și din opoziție, care parcă nu văd ce se întâmplă, dar care, prin această tăcere, devin complici. Și care vor răspunde în fața electoratului.

Chițac, s-o recunoaștem, nu a fost niciodată liberal. A fost adus de mână în partid. Și-a dat apoi demisia. A candidat recent la o funcție în partid, dar a suferit o înfrângere umilitoare. De Ziua Constanței, niciun politician PNL nu a făcut o poză sau o postare cu el. L-au preferat pe Valentin Vrabie din Medgidia. Dar asta nu îi scuză cu aproape nimic.

Întregul editorial, AICI.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri