10.4 C
Constanța
vineri, 29 martie 2024

Atunci când moșii de 31 de ani câștigă alegeri

spot_img

Trebuie citit

De mai mulți ani, presa și „societatea civilă” urlă că pee-see-dee nu se înnoiește. Că Ion Iliescu-Dromihete, Veorica, Leon Dănăilă… Pardon – ăsta e la ăilalți.

Anyway. Când totuși se înnoiesc efectivele de cadre, iar nu-i bine. Nicu Lascu a fost recent ales președinte al tineretului PSD la nivelul municipiului Constanța. Este finul lui… De fapt, nici el nu mai știe al cui fin e – al unui băiat obișnuit din București, chestie de conjunctură. N-a fost în stare să găsească și el un naș cu renume, cum îl are Horia Constantinescu pe Adrian Năstase? Nici să termine vreo școală n-a fost în stare. În România. A terminat în schimb California State University Northridge -specializarea business management. La stat!? Mai mare rușinea.

E și bătrân, dinozaur de 31 ani, din generația veche. Cât o să mai fie președinte la Tineret? Cât?! Om de afaceri, manager la Scoica și Scoica Land. Pizza cu de toate. Ne întrebăm și noi cum a fost posibil…

O să mai cercetăm. Sigur e finul cuiva, finul lui Cutare.

În imagine: Nicu Lascu în timpul școlii de șoferi, în Urziceni. Lăstun 500, 2 cilindri paraleli verticali, 499 cc, 22,5 CP, consum de 3,3 l/100 km în regim constant, modelul vechi.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri