18.4 C
Constanța
duminică, 19 mai 2024

Lungoci: onorat și mândru să fac parte din cel mai mare partid social-democrat din România!

spot_img

Trebuie citit

spot_img

Sunt social democrat încă din timpul studenției. Am crezut atunci în valorile stângii, cred și acum în ele. Acum când celebrăm 130 de ani de la înființarea primului partid social–democrat.

Sunt onorat și totodată mândru că fac parte din cel mai mare partid social-democrat din România. Formațiune politică de numele căreia sunt legate evenimente importante ale istoriei recente: intrarea în NATO precum și aderarea la Uniunea Europeană. PSD – alături și pentru români- a parcurs drumul către democrație și libertate.

Social-democrații și-au asumat guvernarea în perioade dificile pentru țară. În timp de criză sanitară, economică, energetică și socială. Am făcut-o pentru că era unica variantă de a ajuta românii.

Angajamentul meu și al colegilor mei de partid este legat de lupta continuă pentru ca fiecare cetățean să aibă oportunitatea de a trăi cu demnitate! În România sau oriunde în Europa.

Am sprijinit și vom sprijini în permanență oamenii care muncesc pentru țara noastră. Suntem alături de profesori, medici, fermieri, dar și de mediul de afaceri. PSD este dedicat apărării persoanelor vulnerabile, vârstnicilor și, nu în ultimul rând copiilor.

România trebuie să continue să crească economic pentru a putea oferi bunăstare cetățenilor, iar PSD nu s-a ferit de această responsabilitate. Indiferent cât de grele au a fost vremurile!

Pentru toate cele de mai sus și pentru multe altele, sunt onorat și totodată mândru că fac parte din Partidul Social Democrat!

Deputat Lucian LUNGOCI

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri