13.4 C
Constanța
luni, 27 mai 2024

Chițac se laudă cu Sala Polivalentă, proiect cu care n-are nicio treabă. Îi iese groapă de gunoi

spot_img

Trebuie citit

spot_img

Sala Polivalentă care se construiește în Constanța cu viteză de melc (trebuia să fie gata din 2021!), cu care se laudă Vergil Chițac, deși proiectul este început de Decebal Făgădău și trebuia finalizat până acum, a ajuns o groapă de gunoi. Una ilegală.

De altfel, mizeria e numitorul comun al zonei cuprinse ître cele două (foste) stadioane de rugby – Cleopatra și Badea Cîrțan. Dovadă că nimeni nu controlează ce se întâmplă aici este că în boscheții din jur și-au stabilit tabăra o parte din curvele de pe centură.

Primarul a fost recent în zonă cu echipa sa de campanie electorală și și-a făcut poze. N-a văzut însă deșeurile aruncate la întâmplare. Le-a văzut Garda de Mediu însă, care a dat și amenzi.

Antreprenorul general și un subcontractor care realizează lucrări de construcție în zona Badea Cârțan din Municipiul Constanța au fost amendați cu câte 60.000 lei de Garda de Mediu Constanța.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a constatat că cele două societăți sunt responsabile pentru gestionarea necorespunzătoare a deșeurilor generate în cadrul proiectului „Sala Sport Polivalentă”, al cărui beneficiar este Primăria Municipiului Constanța.

„Deșeurile generate nu sunt colectate separat în scopul asigurării unui procent ridicat de valorificare, acestea fiind aruncate la întâmplare în jurul construcției, pe platformele betonate sau pe sol și lângă barăcile din șantier. Nu sunt amenajate spații pentru colectarea deșeurilor pe tipuri, dotate cu recipiente adecvate, iar deșeurile reciclabile de carton, plastic, metal sunt amestecate cu resturi de beton, materiale de izolație etc.”

Mai multe detalii, AICI.

spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri