25.4 C
Constanța
luni, 17 iunie 2024

Educație ecologică la stația de sortare, cu Școala Gimnazială 16, la Polaris

spot_img

Trebuie citit

În cadrul Programului Național Săptămâna Verde, am avut bucuria să primim vizita elevilor din clasele a I a B și a I a D de la Școala Gimnazială nr. 16 „Marian Ionescu Dobrogianu”, Constanța. Cu mare curiozitate și entuziasm, cei mici au descoperit tainele colectării separate și reciclării alături de doamnele învățătoare Gurgu Nicoleta Doina și Scripcaru Dorina.

După ce au învățat despre importanța colectării separate, copiii au avut parte de o experiență interesantă în secția noastră. Au fost martorii transformării deșeurilor în resurse valoroase, iar după ce s-a încheiat vizita au primit pachete cu saci pentru colectarea separată, respectând codul culorilor pentru o gestionare eficientă a deșeurilor:

🔵 Albastru – pentru hârtie și carton

🟡 Galben – pentru plastic și metal

🟢 Verde – pentru sticlă

Le-am transmis celor mici un mesaj esențial: fiecare deșeu reciclabil este o resursă valoroasă, iar colectarea separată este primul pas către protejarea mediului nostru.

♻️ Scopul acestei vizite nu a fost doar educațiv, ci ne dorim să-i inspirăm pe cei mici să devină ambasadorii schimbării în comunitatea lor. Sperăm că lecțiile învățate vor fi transmise mai departe, transformând colectarea separată într-un obicei sănătos pentru toată familia și prietenii lor.

Polaris M Holding

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri