17.4 C
Constanța
duminică, 5 mai 2024
spot_img

Progrese în proiectele europene din comuna Băneasa

spot_img

Trebuie citit

Pentru proiectul de Modernizare a iluminatului public în comuna Băneasa, finanțat prin Programul elvețiano-român Proiectul FAED a fost avizată la plată încă o tranșă de lucrări, în valoare de circa 750.000 lei cu TVA inclus.

Documentația de execuție a lucrărilor a fost verificată, acceptată și planificată la plată.

În următoarele 7 zile se va efectua plata din bugetul comunei Băneasa, după care se va depune cerere de rambursare la finanțator pentru o cotă de 85% din valoarea cheltuielilor (cota angajată de finanțator, prin contractul de finanțare).

În sedinta de Consiliu Local Băneasa din data de 28 septembrie 2022 a fost avizată rectificarea de buget necesară în acest sens.

Pentru proiectul privind EFICIENTIZARE ENERGETICĂ ȘCOLI (CERS), finanțat prin Programul Norvegian s-a avizat încă o situație de lucrări cu o valoare de aproximativ 100.000 de Euro. Se va proceda în mod similar ca la proiectul precedent, în sensul că se face plata și apoi se depunem la finanțator cererea de rambursare pentru cota de 85% care este în sarcina finanțatorului, conform contractului.

Si pentru acest proiect, Consiliul Local Băneasa a aprobat rectificarea bugetară necesară.

Facem precizarea că ambele proiecte sunt în grafic cu implemenarea, atât în ceea ce priveste execuția fizică a lucrărilor, cât și în ceea ce privește decontarea lucrărilor executate și acceptate la plată.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri