13.4 C
Constanța
luni, 27 mai 2024

Membrii AUR au dat dovadă de spirit civic si dragoste de natură!

spot_img

Trebuie citit

spot_img

În cadrul Campaniei Naționale de Împădurire – Zilele Aurului Verde, ce se va desfășura în zile de 2 și 3 aprilie, astăzi și in judeţul Constanța, membrii AUR au dat dovadă de spirit civic si dragoste de natură.

Mulțumesc tuturor membrilor, colegelor și colegilor din organizațiile AUR de la Constanța, Mangalia, Medgidia, Năvodari, Mihai Viteazul, Limanu, Costinești, 23 August, Gârliciu, Baia, care au fost alături de colegii lor în acțiunile de plantarea de pomi în această primăvară de la Mangalia, Năvodari și Lumina. Mulțumim celor care s-au implicat în această acțiune nobilă. Paralel cu plantarea de pomi s-a igienizat zona adunându-se peste 500 kg de platic(peturi).

Astăzi în zona UAT Lumina, alături de consilierul AUR, Romică Simion și colegii veniți din organizațiile de Constanta, Medgidia, Mihai Viteazul și Baia, am reușit plantarea a peste 150 de pomi, continuându-se ce am început în anul 2021. Toți membri AUR au dorința să avem cât mai curând, în fiecare localitate a României, liziere sau parcuri cu pomi plantați de către noi, membri AUR. Vom activa în scopul realizării acestor proiecte frumoase, atât în sezonul de toamnă cât și cel de primăvară.Totodată vreau să vă mulțumesc tuturor colegelor și colegilor care v-ați alăturat în acțiunile similare de la Mangalia şi Năvodari.

Dacă mi-a scăpat vreo organizație, îmi cer scuze și rog să fiu notificat in privat!

Deputat AUR Dumitru Viorel FOCȘA

spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri