25.4 C
Constanța
luni, 17 iunie 2024

Măndilă (OMD Mamaia): Așteptăm și celelalte stațiuni turistice să ni se alăture!

spot_img

Trebuie citit

Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT), în parteneriat cu patronatele din industrie, reunite sub egida Organizației de Management al Destinației – (OMD) județul Constanța, organizează în această perioadă Mega Infotripul sezonului 2024 pe Riviera Românească.

Este un eveniment care își propune să pună în valoare noutățile apărute pe litoral. De asemenea, cei peste 300 de agenți de turism și jurnaliști din țară vizitează hotelurile care au beneficiat de investiții și modernizări în calitatea serviciilor. În acest context, organizatorii au avut astăzi o conferință de presă, cu prilejul căreia au prezentat agenda OMD Constanța Mangalia, iar la eveniment au participat Enache Bucovală – președinte OMD Județul Constanța, George Măndilă – președinte OMD Mamaia Constanța, Nicolae Bucovală – prim-vicepreședinte OMD Mamaia Constanța, Sebastian Puznava – Vicepreședinte, Organizația de Management al Destinației Mamaia Constanța, Laurențiu Oprescu – Șef Serviciu Marketing, Relații Internaționale & Relații publice Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, Aurelian Marin – prim-vicepreședinte ANAT și Adrian Voican – vicepreședinte ANAT ș.a. Temele principale de discuții au fost proiectele și investițiile pe litoral care vizează dezvoltarea turismului, experiențe pe litoral, evenimente și activități atractive, promovarea turismului de litoral și punerea în valoare a atracțiilor și a noilor investiții, vouchere de vacanță, incoming, calendarul de evenimente Constanța – Mamaia 2024, noul PUZ al plajelor – zone verzi în stațiunea Mamaia, programul de renovare al stațiunii Mamaia – lucrări pe B-dul Mamaia, PUZ Mamaia și alte subiecte de interes turistic ș.a.m.d.

„Intenționăm, în colaborare cu OMD județean și ANAT, ca în fiecare an acest infotrip să devină din ce în ce mai mare și să devină o tradiție pe litoralul românesc, așteptăm și celelalte stațiuni turistice să ni se alăture și să facem de la Vama Veche până la ieșire din litoral. Vrem să vorbim de PUZ Mamaia și al stațiunii și bulevardul Mamaia. Plaja are o lățime generoasă și o să fie o premieră mondială să avem un parc cu tot felul de dotări. Va fi un landmark. O să se desfășoară lucrările conform legii. Investiția pe plajă va fi a ministerului Mediului prin ABADL. PUZ-ul e achiziționat de Primăria Constanța și ne propunem ca OMD să reglăm aceste lucruri. Trebuie să ne intereseze și hotelurile mici care nu au capacitate de cazare și trebuie ajutați și ei. Trebuie să discutăm și de obiectivul strategic de 12 luni de ani în Mamaia pe anumite porțiuni. Trebuie construite niște spații pentru un fel de therme. Trebuie să vedem ce interzicem și ce permitem. OMD va propune lucruri, iar o faleză pe lac se impune” – George Măndilă.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri