16.4 C
Constanța
sâmbătă, 13 aprilie 2024

Cu sprijinul angajaților Polaris M Holding, mai multe adăposturi improvizate din Constanța au fost dezafectate

spot_img

Trebuie citit

Mai multe adăposturi de nomazi improvizate au fost dezafectate în cadrul unei acțiuni de amploare a polițiștilor locali, cu ajutor din partea angajaților Polaris M Holding, care a avut loc zilele trecute în mai multe locații din orașul Constanța.

Oamenii legii au primit sesizări de la persoane care locuiesc în diferite zone ale orașului despre tabere de nomazi ridicate abuziv. Au fost astfel verificate 10 locații, în cartierele Poarta 6, Poarta 5, CET, Valea Portului și Abator, unde au fost identificate 61 de persoane în timp ce depozitau diferite materiale și obiecte pe domeniul public, apelau la mila publicului, aruncau hârtii la întâmplare ori răscoleau gunoiul din containere sau locuri special amenajate.

Ca urmare, au acordat 43 de sancțiuni în valoare totală de 17.390 de lei. Totodată, având în vedere că persoanele identificate nu aveau domiciliul în municipiul Constanța, ci în diferite localități ale județului, acestea au fost însoțite la autogară, fiind îndrumate să se întoarcă în localitățile de domiciliu.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri