9.4 C
Constanța
miercuri, 28 februarie 2024

Polaris a început noul an cu acțiuni complexe de igienizare în Constanța

spot_img

Trebuie citit

Acțiuni suplimentare de igienizare desfășurate de echipele Polaris M Holding în Parcul Tăbăcărie. Acțiunea de igienizare care a început în data de 3 ianuarie, se va desfășura pe parcursul mai multor zile.

Numai ieri, echipele Polaris au colectat cantități importante de deșeuri vegetale și municipale. Prin Parcul Tabăcărie trec mii de oameni și, din păcate, mulți dintre aceștia nu respectă natura, astfel că acest parc ajunge, într-un timp scurt, în situația de a necesita igienizare din nou.

S-au strâns saci întregi de gunoaie, s-a greblat spațiul verde și s-au adunat resturile vegetale. Zeci de oameni acționează pentru a reda frumusețea acestui spațiu emblematic al Constanței, iar acțiunea de astăzi va continua și în zilele următoare.

„Pentru ca munca echipelor de curățenie să nu fie în zadar, vă rugăm să aruncați resturile în locurile special amenajate și să nu mai faceți acest lucru pe străzi, în parcuri sau în apa lacului. Pentru a trăi într-un oraș curat, este nevoie de contribuția fiecăruia dintre noi. Trebuie să ne unim forțele și să obținem rezultate pozitive.”

POLARIS M HOLDING

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri