30.4 C
Constanța
luni, 17 iunie 2024

Chițac, înjurat de constănțeni! „Ai distrus orașul! Ce fumați în Primăria aia?”

spot_img

Trebuie citit

„Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, continuă bătaia de joc la adresa constănțenilor. Astăzi, acesta a prezentat niște poze cu un parc imaginar, continuând politica cu care ne-a obișnuit: practic, distruge orașul, dar pe Facebook prezintă poze cu proiecte pe care nu le va face niciodată. Marți a comis-o din nou, prezentând niște poze cu un… așa-zis parc.

Nici de data aceasta constănțenii nu s-au lăsat duși de nas și, efectiv, l-au tăvălit pe edil pe pagina sa de Facebook. Chițac ne-a spus tot timpul că își pune dopuri în urechi în fața criticilor, pentru că știe foarte bine că oricâte prostii sau acte de corupție ar face, nu se atinge nimeni de el.

În ciuda poziției stabile, constănțenii nu îl mai vor, s-au săturat de el, Chițac fiind de departe cel mai catastrofal primar din istoria municipiului Constanța, un adevărat criminal, blestem și coșmar, mandatul acestuia fiind atât de compromis încât liberalii constănțeni organizează ședințe disperate de mai multe luni pentru a se organiza pentru 2024, fără primarul în funcție…

Întregul articol, AICI:

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri