8.4 C
Constanța
miercuri, 28 februarie 2024

Polaris M Holding continuă curățenia în parcul Tăbăcărie din Constanța

spot_img

Trebuie citit

Echipele Polaris continuă acțiunea de curățenie generală în Parcul Tăbăcărie.

O nouă acțiune de amploare s-a desfășurat în Parcul Tăbăcărie, unde echipele Polaris au colectat, din nou, zeci de saci de deșeuri vegetale și municipale, au măturat aleile și au curățat suprafețele gazonate.La această acțiune au luat parte și persoanele care beneficiază de ajutor social și cele care prestează muncă în folosul comunității.

Încă de la primele ore ale dimineții, echipele firmei de salubrizare Polaris M Holding și persoanele care beneficiază de ajutor social și cele care prestează muncă în folosul comunității și-au unit forțele pentru curățenia generală care are loc zilele acestea în cel mai mare parc din oraș, Tăbăcărie.

S-au strâns și astăzi zeci de saci de gunoaie, s-au măturat aleile, s-au greblat suprafețele gazonate, s-au executat lucrări de corecție asupra arborilor și arbuștilor și s-au strâns resturile vegetale. A început și așternerea pământului vegetal pentru pregătirea terenului pentru plantat.

Deșeurile aruncate necontrolat, pe uscat sau pe mare, amenință în mod direct toate formele de viață sălbatică (păsări, animale); acestea pot muri sau se pot accidenta din cauza ambalajelor, mucurilor de țigară, resturilor alimentare sau altor deșeuri aruncate de oameni.Menținerea spațiilor comune curate reprezintă respectul pe care îl arătăm persoanelor de lângă noi.

Nu trebuie să uităm că poluarea pe care noi o producem are efecte negative atât asupra mediului înconjurător, cât și asupra sănătății noastre.

Pentru ca aceste acțiuni să aibă rezultatele pe care vrem să le vedem cu toții, este de datoria fiecăruia dintre noi să menținem curățenia în oraș zi de zi.

POLARIS M HOLDING

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri