15.4 C
Constanța
vineri, 23 februarie 2024

Guvernul Cîțu trebuie să plece! Vrem alegeri anticipate!

spot_img

Trebuie citit

Se tot discută inutil și parazitar despre „șovăielile” PSD în fața unei moțiuni depuse, împotriva toxicului guvern Cîțu.

În primul rând, aș  reaminti tuturor declarațiile președintelui Marcel Ciolacu de luni, chiar de la Olimp, cu câteva zile înainte de declanșarea crizei. Domnia sa a reiterat atunci hotărârea fermă a PSD, de a depune o moțiune, în momentul în care va avea toate semnăturile pentru ca ea să treacă în mod sigur. Un demers democratic și necesar.

Dar nu PSD a declanșat această criză politică gravă, ci chiar premierul Cîțu!? În loc să fie preocupați de CEA MAI IMPORTANTĂ PROBLEMĂ a României în momentul de față – creșterea artificială și nejustificată a prețului la gaze și energie electrică și, implicit, explozia facturilor populației – membrii Coaliției fac un circ ieftin! Nici spitalele, nici școlile nu sunt pregătite pentru iminentul val 4 al pandemiei de Covid19! Haosul creeat de acești NEPRICEPUȚI este cvasi-generalizat și crește exponențial!

Prin urmare: TOȚI parlamentarii PSD vor vota ORICE moțiune de cenzură care se va dezbate în Parlament! Prioritatea maximă a cetățenilor este, din ce știm cu toții, înlăturarea acestui guvern, fiind deci mai puțin important cine redactează și cine depune moțiunea. Miza NU e textul sau autorul moțiunii, ci VOTUL din Parlament care să determine căderea Guvernului Cîțu!

Însă, PSD nu va susține niciun guvern minoritar condus de unul dintre partidele din actuala coaliție. PSD nu va lua parte și nu va susține niciun guvern de „uniune națională” condus de unul dintre partidele din actuala coaliție!

După înlăturarea Guvernului Cîțu, care este iminentă, PSD va avea o propunere de prim-ministru și va accepta să participe la un viitor guvern, doar dacă această propunere va fi validată de Președintele României.

Consider, ca toți colegii mei din Partidul Social Democrat, că cea mai sănătoasă ieșire din criza politica  o reprezintă declanșarea alegerilor anticipate.

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Senator Felix Stroe

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri