15.4 C
Constanța
vineri, 23 februarie 2024

Ce mai fac băieții de la Palatul Victoria?!

spot_img

Trebuie citit

În ultima perioadă, spațiul public a fost inundat de tot felul de declarații belicoase.
Susținute, culmea, de cei care ar fi trebuit să-și concentreze energiile într-un act de guvernare coerent și, nu în ultimul rând, în beneficiul cetățenilor.
Ce fac băieții de la Palatul Victoria? Premierul Cîțu anunță cu surle PNL-iste și trâmbițe cotroceniste că nu mai vrea să lucreze cu USR PLUS! Barna și Cioloș, AUR-iți cu o moțiune de cenzură, fac cunoscut faptul că refuză să mai lucreze cu Florin Cîțu!
Băieți, dar românii mai doresc să lucreze cu voi, după ce i-ați adus în pragul sărăciei și nu le-ați majorat pensiile și alocațiile?
Cîțule, Barna, Cioloș și ceilalți asemenea vouă, oare românii mai doresc să lucrați pentru ei în condițiile în care scumpirile se țin lanț, iar economia este la pământ? Când firmele pun lacătul pe uși, gradul de îndatorare al țării a sărit de 50% și euro este tot mai aproape de 5 lei!
Când facturile au luat-o razna, criza energetică bate la ușă, iar gestionarea pandemiei a fost un eșec! Când dezastrul din Agricultură a adus fermierii în pragul disperării, cel din Turism a falimentat HORECA, iar cel din Educație a distrus o generație de elevi!
Băieți, aveți curaj să vă uitați în ochii românilor și să-i întrebați dacă în aceste condiții mai vor să lucreze cu voi? Nu înainte, însă, de a vă lăsa privirea în pământ de rușine, pentru tot răul pe care l-ați adus României!
Asta doar dacă a pierdut cineva rușinea și au găsit-o Cîțu, Barna, Cioloș și ceilalți asemenea lor…

Deputat Lucian LUNGOCI

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri