8.4 C
Constanța
miercuri, 28 februarie 2024

Dr. Cora Mitroi către Chițac: Ce trebuie să facem ca să vă determinăm să finalizați cârpelile de la singurul spital de infecțioase din județ?

spot_img

Trebuie citit

În urma ploilor torențiale de la sfârșit de săptămână, pompierii militari din cadrul ISU Dobrogea au  intervenit şi la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa. Motivul? Degajarea molozului rezultat în urma lucrărilor de reparaţii pentru ca apa să nu pătrundă în subsolul clădirii, așa după cum au precizat chiar reprezentanții ISU Dobrogea. În fapt, pompierii militari au îndepărtat …inconștiența administrație publice locale. Cea care, știind că vine sezonul ploios, nu s-a învrednicit să finalizeze lucrările.

Această stare de fapt a fost taxată de Cora Mitroi Maxim, medic infecționist în cadrul  Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa (SCBI). Singurul medic care, de la momentul incendiului soldat cu 7 morți,  a avut și are curajul de a spune lucrurilor pe nume, referitor la ce se întâmplă la SCBI. Și asta în condițile în care presiunile și atacurile la adresa Corei Mitroi Maxim nu au încetat vreun moment!  

„Ce trebuie să facem ca să vă determinăm să finalizați cârpelile de la singurul spital de infecțioase din județ??!

Toată vara, cât a fost secetă, nu ați putut lucra mai cu spor, încât să finalizați cei câțiva metri pătrați de șanț?! Știți că e toamnă?! Sezon al ploilor?

Într-un an de zile, asta ne-ați oferit pentru singurul spital aflat în subordinea consiliului local…spital care a salvat atâția oameni, inclusiv pe a domnului primar…

Moloz, gândaci, șoareci și indiferență!”, a transmis Cora Mitroi Maxim, medic infecționist în cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Constanţa.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri