-0.6 C
Constanța
sâmbătă, 28 ianuarie 2023

Raportul Comisiei parlamentare de anchetă pentru stabilirea cauzelor creşterii preţurilor gazelor naturale şi energiei electrice este blocat!

spot_img

Trebuie citit

Deputatul AUR Dumitru Viorel Focșa a prezentat ieri un punct de vedere cu privire la blocarea Raportului Comisiei parlamentare de anchetă pentru stabilirea cauzelor creşterii substanţiale a preţurilor gazelor naturale şi energiei electrice.

„Cum vrea coaliția PSD – PNL+UDMR, să ne fure în continuare cu prețurile la energie?

Se refuză prezentarea Raportului Comisiei parlamentare de anchetă pentru stabilirea cauzelor creşterii substanţiale a preţurilor gazelor naturale şi energiei electrice. Comisia a activat, conform votului din Plenul Reunit (Camera Deputaților + Senat) pe un parcurs de 90 de zile, începând cu 09.09.2021.Raportul acestei comisii este blocat din 15 decembrie 2021!

DE CE? Ministrul Energiei (inaccesibil pentru români!),Virgil Popescu, ar urma să fie DEMIS! Pe lângă acest trădător, și alți oameni ai sistemului corupt si trădător l-ar urma: de la ANRE, Consiliul Concurenței și alte „cozi de topor” din serviciile publice deconcentrate ale unor ministere.”

- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri