29.4 C
Constanța
luni, 15 aprilie 2024

Organizația Patronală Mamaia a făcut plângere împotriva Chițacului: vrea să desființeze Regulamentul parcărilor

spot_img

Trebuie citit

Organizația Patronală Mamaia a făcut plângere împotriva Chițacului, deoarece vrea să fie abrogat Regulamentul parcărilor.

Primarul Constanței, Chițacul, a participat joi, 5 august a.c., la dezbaterea cu tema „Turismul românesc – între impas şi oportunitate“, organizată de Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin în Piața Ovidiu.

Supărat fleașcă din cauză că de fapt N-ARE NICIUN PARTENERIAT CU TURISMUL LITORAL, ci doar cu cel montan (când pleacă în concediu), s-a lansat în o serie de declarații mirobolante:

„Când te uiți pe structura economică privată a orașului Constanța, turismul este o componentă importantă. Și sigur că trebuie să o avem nouă luni, douăsprezece luni pe an. (dacă nu ninge, n.n.) Numai că trebui să ne și înțelegem. Ori ce constat eu: una din asociații mi-a făcut plângere în instanță, prealabilă, pentru că nu îi convine Regulamentul parcărilor din Constanța, întrucât i-am obligat să închirieze parcări pe care să le ofere turiștilor. Ori asta nu în parteneriat.”

Nu e, coa… ne. Că n-ai cu cine. Ăștia nu știe de disciplina militară de pe mare.

Articolul inițial, AICI.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri