25.4 C
Constanța
luni, 17 iunie 2024

LIBER la VITEZĂ în Constanța?! Un singur echipaj de rutieră în oraș, cu RADARELE în reparații!

spot_img

Trebuie citit

În plin proces de reorganizare, Inspectoratul de Poliție Județeană (IPJ) nu este ocolit de probleme! Sau mai bine zis…de lipsuri!

În vreme ce mai marii din Ministerul Afacerilor Interne și din Poliția Română propun, în planul de reorganizare, înființarea de noi structuri, realitatea este că IPJ Constanța are un număr insuficient de polițiști pe străzi.

Astfel, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 4 spre 5 noiembrie, pe străzile municipiului Constanța si stațiunii Mamaia este programată o singură patrulă de rutieră. Și, potrivit informațiilor noastre, niciun echipaj dotat de radar! Pentru că toate cele trei radare ar fi defecte.

„Managementul la Biroul Rutier din cadrul Poliției municipiului Constanța este la cel mai slab nivel din toate timpurile ! Pe lângă problemele deja cunoscute la nivelul Poliției Române , de când a fost numit actualul șef de birou, lucrătorii de poliție rutieră se confruntă cu cel mai slab management din toate timpurile! S-a ajuns ca pe timp de noapte să fie un singur echipaj de politie pe raza întregului municipiu și mai nou nu au nici măcar un radar!”, ne-a declarat Daniel Avasilcăi, liderul Sindicatului Europol Constanța.

Întregul articol, AICI.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri