9.4 C
Constanța
miercuri, 28 februarie 2024

De ce stânga e „de porc”, iar dreapta – floare la fereastră

spot_img

Trebuie citit

De 31 de ani există o prăpastie uriașă și ireconciliabilă între susținătorii stângii politice românești, ai dreptei și cei cărora nu le pasă, adică nu votează sau votează aiurea.

De 31 de ani este inoculată ideea – uneori cu sprijinul intermitent al Europei și SUA, funcție de guvernare – că cei care sunt de stânga sunt comuniști, retardați, corupți, nostalgici, neinformați, proști, țărani needucați, în vreme ce cei de dreapta sunt băieți de oraș, care țin cu Crăiasa Zăpezii.
În urmă cu un an jumate, stânga a câștigat. Iar nu e bine. Corupții și ticăloșii au preluat puterea, cică. Mai trebuie inventat ceva, ca dreapta să câștige iar, nelegitim, puterea. Aia cu incendiul – s-a încercat, nu mai merge, erau ușile de evacuare prea late. Ieșim în stradă, ca atunci când dreapta a tăiat pensiile și salariile și a închis spitale. Sau ca atunci când a început să se facă justiție cu dedicație.
Dar stai, atunci n-a ieșit nimeni. Societatea civilă e de dreapta. Proștii, nostalgicii, neinformații nu știu să ocupe strada. Rămâne cum am stabilit – să hotărască iar americanii cine-i bine să conducă colonia asta.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri