7.4 C
Constanța
miercuri, 29 noiembrie 2023

Chițac, varză la încă o apariție televizată

spot_img

Trebuie citit

„Subiectul dezbătut a fost sistemul de încălzire centralizat, care în Constanța și Timișoara este în colaps.

Se poate spune că discuția de la DIGI 24 a fost o lecție de administrație publică, implicare, cunoaștere și perseverență din partea lui Constantin Toma, primar al municipiului Buzău. Dacă a învățat cineva ceva, greu de crezut. Cert este că Vergil Chițac nu știe, nici acum, câte grade sunt în apartamentele constănțenilor. Nu e treaba lui. La Eforie e cald.

Vădit deranjat de intervenția buzoianului, Vergil Chițac a explicat că a adoptat modelul de la Oradea, că așa e și la Helsinky și la Berlin. Bine, el a avut și ghinion cu criza energetică, dar va obține bani de la UE și va schimba tot sistemul de termoficare în 12 luni. Nici proiectul nu e chiar al lui, ci l-a moștenit de la Făgădău.

La întrebarea care este temperatura medie în apartamentele constănțenilor racordați la sistemul centralizat, primarul Constanței a răspuns că nu știe exact, dar crede că undeva la 19-20 grade. Toma a zis că la Buzău temperatura se reglează în funcție de dorința consumatorului.

Niciun argument nu l-a făcut pe Chițac să-și schimbe punctul de vedere, ba chiar a venit cu o explicație plină de înțelepciune:

”Trebuie să luăm calul ăsta bătrân, să-i punem potcoave noi, să-i dăm apă, să-l hrănim, să-l țesălăm și să-l facem mai frumos”.

Primarul Buzăului l-a înștiințat pe Chițac că acest cal este deja mort.”

Întregul articol, AICI.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri