13.4 C
Constanța
luni, 27 mai 2024

Piedone, furibund la Constanța: „Chițac a atras la Constanța ruj pe buze, multă vrăjeală și atât!”

spot_img

Trebuie citit

spot_img

Miercuri, la Constanța, o delegație consistentă a PUSL a descins la Constanța, pentru asprijini și lansa candidații principali ai partidului la alegerile locale din iunie.

E vorba în primul rând de Mihai Lupu, actualul președinte al Consiliului Județean și candidat pentru aceeași funcție, respectiv Gihan Eserghep, pentru funcția de primar al municipiului Constanța.

La conferința de presă au fost deci prezenți:

Mihai Lupu, Președintele CJ Constanța

Gihan Eserghep, candidatul PUSL la Primăria Municipiului Constanța

Cristian Popescu Piedone, Președinte Executiv PUSL

– Simona Man, Secretar General PUSL

– Lavinia Șandru, Coordonatorul de Comunicare PUSL

Florentin Chiforeanu, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PUSL Constanţa.

„Cu siguranță astăzi pentru Constanța este cel mai important eveniment. Nu pentru că un partid își lansează candidații. Astăzi prezentăm un proiect pe care partidele mari l-au prezentat. Doar că al nostru este altfel. Acest proiect continuă cei 4 ani de muncă ai președintelui CJC. Acest partid vine cu un candidat la primărie care este cel mai bine pregătit. Avem oameni care s-au alăturat acestui proiect crezând în proiectul de dezvoltare al acestui județ. Vrem să ne punem amprenta acestui județ. În calitatea mea de președinte CJC toată experienta mea politică am pus-o în slujba cetățenilor. Nu am acceptat niciodată compromisuri, nu am acceptat niciodată jocuri de culise. Am fost loial cetățenilor și proiect meu l-am implementat atat cât s-a putut. Este un județ deschis investițiilor și proiectelor europene. Am avut o relație bună și un parteneriat cu mediul de afaceri. Infrastructura se dezvoltă în județul Constanța. Trebuie să punem în valoare patrimoniul din județul Constanța care este al 5-lea din Europa. Am preluat un județ închis și izolat, am găsit la preluarea mandatului peste 200 de avize negative pe care le-am semnat în 2 zile. Am devenit, după București, județul cu cea mai mare dezvoltare economică. Vorbim de sănătate, un proiect atras prin PNRR. Pentru prima data Constanța va beneficia de un spital de pediatrie care va avea și rol de spital regional” a declarat Mihai Lupu.

La rîndul său, președintele PUSL, Cristian Popescu Piedone a declarat: „Sunt mulți care își sufleca mânecile în afișe și patru ani nu își tocesc pantofii în teritoriu, acolo unde oamenii i-au votat. Mă uit astăzi la orașul Constanța este condusă de un amiral. Degeaba ai grade pe umeri, degeaba ești amiral, când perla electoralului românesc și orașul nu este și el amiralul României, raportat la zona geografică și ceea ce reprezintă. Nu gradul de amiral poate să dea notorietatea orașului, că s-a văzut ce s-a făcut în acești patru ani de către domnul amiral. Chițac a atras la Constanța ruj pe buze, multă vrăjeala și atât! Respect pentru gradul domniei sale, dar se pare că este un eșec în administrația orașului Constanța și cred că nu este o mare pagubă pentru domnia sa dacă își va încasa pensia specială după ce nu o să mai fie primar și domnul Gihan va prelua mandatul de primar al orașului Constanța.”

spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri