8.4 C
Constanța
luni, 27 martie 2023

Lungoci: Niciun salariat nu va trebui să vină cu „bani de acasă”, cum mint fără jenă useriștii!

spot_img

Trebuie citit

Lucian Lungoci, deputat PSD Constanța, consideră că în viziunea acestui partid importanți sunt angajatorii incorecți în dauna milioanelor de pensionari.

“Minciuna stă cu USR la masă!

Cum numai ei știu să manipuleze, useriștii au aruncat pe piața informației o minciună gogonată: decizia Guvernului de a calcula contribuțiile sociale din contractele part-time prin raportare la salariul minim „va nenoroci sute de mii de români”.

Realitatea îi contrazice! În urma aplicării acestei măsuri, aproape 100.000 de contracte part-time s-au transformat în contracte cu normă întreagă. Urmarea? Pensia celor 100.000 de angajați, ca și a celor cărora le vor fi schimbate contractele în continuare, va fi stabilită pe baza muncii reale prestate.

De ce adoptă USR această atitudine, în ciuda evidenței? Pentru că în viziunea acestui partid importanți sunt angajatorii incorecți în dauna milioanelor de pensionari !

În gândire useristă este mai bine ca unii angajatori să-și însușească în mod total ilegitim contribuțiile pentru sănătate aferente muncii reale prestate de salariații lor!  În viziune USR, este bine ca un salariat care muncește 8 ore/zi să primească o pensie doar pentru 2 ore/zi, iar diferența să intre în buzunarele angajatorilor.

IMPORTANT

Niciun salariat nu va trebui să vină cu „bani de acasă”, cum mint fără jenă reprezentanții  USR. Toate taxele aferente salariilor fac parte din retribuția primită de salariat de la angajator pentru munca prestată.

Cei care muncesc pentru două ore nu vor  plăti taxe pentru opt ore, așa cum speculează USR . Măsura guvernului se raportează la valoarea salariului minim, nu la numărul de ore prestate! Concret, sunt vizate doar contribuțiile sociale, nu și celelalte taxe aferente salariului (impozitul și C.A.M.), care se vor calcula în continuare din valoarea stabilită prin contract.”, a transmis Lucian Lungoci, deputat PSD Constanța.  

- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri