18.4 C
Constanța
luni, 27 mai 2024

Și? Cum rămâne cu dovezile?!

spot_img

Trebuie citit

spot_img

Azi dimineață, la o primărie din Ilfov au năvălit poliția, mascații, câinii de urmă și… mai lipseau elicopterele de asalt. Firesc, a fost chemată și presa TV, cu DSNG-urile din dotare, să dea „prin satelit”. Deranj mare. Am crezut că viceprimarul a spintecat-o pe secretară, din gelozie.

Era altceva. Primarul era ACUZAT de viol. S-a făcut percheziție informatică (violul s-o fi consumat în primărie? e totul pe camerele supraveghere? au rămas urme incriminatoare pe birou? i-a făcut poze victimei și le-a descărcat în computerul de la registratură sau contabilitate?). Mister total.

Și vine bomba: violul s-ar fi consumat în urmă cu mai mulți ani, în primul său mandat. Say what?!? Deci o doamnă l-a reclamat, ABIA ACUM, pentru viol. Trebuie să se fi consumat următorul dialog ludic-educativ, între presupusa victimă și procuror: „Bună ziua. Aș dori să-l reclam pe domnu’ primar de viol”. ”Perfect! Când și unde s-a petrecut chestia asta?”. „Nu mai știu exact. Acum mai mulți ani. Dar sigur era la primul mandat. Țin minte că cocarda tricoloră era nou-nouță. Oricum, era noapte”. „Nu-i nimic, important e că vă aduceți aminte câte ceva. Sigur era el, primarul?”. „Parcă. V-am zis, era întuneric.” „Dovezi, ceva, aveți? Vreo filmare, poze, o înregistrare pe telefon? O batistă sau o jartieră, murdare de spermă? Sau măcar de scuipat?”. „Nici pomeneală”. „Nu-i nimic! Poate găsim noi ceva… Vom scotoci toată primăria, mergem și la el acasă. Mama lui de golan!”

Filmul ăsta l-am mai văzut la americani, de câțiva ani încoace. Fără dovezi MATERIALE, Harvey Weinstein e în închisoare, pe viață. Poate o fi recunoscut, nu știu – poate va recunoaște și primarul din Ilfov… Lui Kevin Spacey i-au futut (tot vorbim de viol…) viața și cariera. Anul ăsta, toate acuzațiile i-au fost retrase, dar geniul lui actoricesc s-a risipit în anii ăștia – n-a mai jucat în nimic.

Ce vreau să zic? Sigur că oricare/toate acuzațiile de viol, hărțuire, molestare ar trebui luate în serios. În timp util, dacă se poate. Dacă nu, să nu înceapă circul mediatic, înainte de a exista niște probe, o recunoaștere, niște dovezi, ceva… Mâine-poimâine vine cineva și spune c-am violat-o (sau violat!?) acum mulți ani. Începe ancheta. Se duce dracului toată cariera mea pastor evanghelico-adventist-protestant, pe care voiam s-o încep chiar de mâine.

spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri