13.4 C
Constanța
luni, 27 mai 2024

„Dă-i timp apei și va sfărâma și piatra” – proverb chinezesc

spot_img

Trebuie citit

spot_img

Băi, nene, eu nu mai pot cu cascada Bigăr și cu textele astea de genul „s-a dus a enșpea minune a lumii!”

Cred că dacă erau ăilalți la Palatul Victoria, era imposibil să nu fie amestecați în „tragedie” și ajungeam la concluzia că era mâna lui Dragnea, care clar era amestecat, eventual, furase noaptea pietre de acolo pentru a-și pava aleea din grădina vilei din Brazilia.

Așa, în lipsa unui paria propagandistic, menit să încaseze flegma direcționată a oprobiului public, facebook-ul arată precum strada principală din stațiune, unde după 10 seara, la toate crâșmele, se aude ultima manea la modă, jelania „Aoleo Cascada Mea”! Bre, bătătorilor de apă în piuă, în lipsă de subiecte, acum, că Iohannis adună gunoiul de pe valea Argeșului, în ideea că i se va pupăza vederea bizonului care privește la gunoaiele din sectorul 1, sunteți enervanți cu jelania asta și cu fotografiile prelucrate în fotoshop, de zici că Niagara e doar o copie nereușită, pe lângă decedata Bigăr. A fost un fenomen natural și, ce să vezi, pe doamna natură o doare-n koor de bocetul vostru.

P.S. Și bre, bocitoarelor, mi-a dat mie un telefon „Zucalămberg” și cică a venit relaxarea. Cică puteți să vă dați masca jos și de la poza de profil de pe Facebook, chiar dacă nu aveți test antigen, PCR ori adeverință de vaccinare. Cică nu mai amendează pe nimeni!

Ștefan Silviu MOLNAR

spot_img
Articolul precedent
Articolul următor

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri