7.4 C
Constanța
miercuri, 29 noiembrie 2023

Primăria Băbeasa anunță ultimele evoluții ale proiectelor europene

spot_img

Trebuie citit

In cadrul proiectului pentru infiintarea Centrului de colectare prin aport voluntar  in Baneasa (CAV), finantat prin PNRR, au fost realizate urmatoarele activitati principale:

Preluarea documentatiei de proiectare-faza PT si avizarea ei in comisia tehnico-economica(CTE) a primariei

  • Aprobarea prin HCL a documentatiei si a indicatoilor tehnico-economici ai investitiei.

De asemenea, documentatia a fost trimisa la finantator spre aprobare.

  • In prezent se redacteaza documentatia de achizitie a lucrarilor, care va fi publicata in SICAP cel mai probabil pana la sfarsitul lunii septembrie 2023.

Termenul de finalizare a tuturor achizitiilor din proiect este luna ianuarie 2024 iar  termenul de finalizare a implementarii proiectului este cel mai tarziu luna septembrie 2024.

In continuarea preocuparilor pentru promovarea de proiecte de dezvoltare transfrontaliere,pe Programul de cooperare Romania – Bulgaria – ciclul de finantare 2021-2027, au fost realizate urmatoarele actiuni principale:

a) preluarea documentatiei tehnico economice-faza SF de la proiectant,avizarea ei in comisia tehnico-economica si aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai investitie prin HCL pentru obiectivul/proiectul Facilitati sportive verzi in comuna Baneasa

b) alcatuirea dosarului cererii de finantare

c) completarea cererii de finatare online, in sistemul electronic al programului la data de 11.09.2023. Urmeaza faza de evaluare a cererilor de finantare si a documentatiei conexe.

Proiectul, in cazul in care va fi aprobata cereea de finantare, se va realiza in parteneriat cu Primaria Krushary, iar valoarea estimata pentru partea romana este de 600 000  de euro.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri