8.4 C
Constanța
miercuri, 28 februarie 2024

Colectarea separată și reciclare se bazează pe cetățeni să depună CORECT deșeurile în containerele corespunzătoare

spot_img

Trebuie citit

Dacă ești locuitor al municipiului Constanța, probabil că te-ai întrebat ce se întâmplă cu deșeurile reciclabile după ce sunt colectate de autogunoiera Polaris.

În primul rând, e important de știut că proceseul de colectare separată și reciclare se bazează pe disponibilitatea cetățenilor de a depune CORECT deșeurile în containerele corespunzătoare. Adică, dacă nu colectăm corect deșeurile, o bună parte din materialul reciclabil ajunge să fie contaminat de deșeurile reziduale chiar înainte de a ajunge la stația de sortare și este imposibil de reciclat.

♻️Deșeurile reciclabile din hârtie, carton, plastic și metal se colectează separat de deșeurile reziduale, cu o autogunoieră special destinată colectării acestui tip de deșeuri și conform unui grafic de lucru distinct. După colectare, deșeurile reciclabile sunt transportate la stația de sortare și reciclare unde are loc, din nou, sortarea deșeurilor pe tipuri de ambalaje. Deșeurile se sortează și balotează înainte de a ajunge la reciclatorii finali, unde are loc reintrarea deșeurilor în circuitul economic.

♻️La stația de sortare și reciclare din Constanța, pe lângă sortare și balotare, producem saci și folie din plastic.

POLARIS M HOLDING

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri