18.4 C
Constanța
duminică, 1 octombrie 2023

Lungoci: Cîțu a devenit „comentator” de pandemie!

spot_img

Trebuie citit

După ce a abandonat românii în lupta cu virusul ucigaș, Florin Cîțu și-a descoperit veleități de comentator al modului în care se gestionează, la acest moment, pandemia.

Nimic mai nepotrivit pentru un prim ministru în mandatul căruia numărul deceselor și al infectărilor zilnice a atins cifre îngrijorătoare! Nimic mai penibil pentru un premier care și-a direcționat toată energia și toate resursele guvernamentale în lupta pentru președinția PNL, reușind “performanța” de a încălca toate reglementările în vigoare de la acel moment!

Dacă nu a înțeles, îi mai explicăm o dată: scopul ministrului Sănătății este de a combate pandemia și aglomerarea spitalelor! Iar pentru asta, româniilor trebuie să le fie oferite instrumentele esențiale în lupta cu virusul: vaccinarea, testarea precum și tratamentul timpuriu, astfel să nu ajungă la spital. Adică ce nu a oferit Guvernului Cîțu! Motivul? Nu i-a considerat pe români parteneri în combaterea pandemiei. Nu același lucru se întâmplă acum, moment în care ministrul Sănătății a anunțat că formularul COVID nu va fi gândit ca un instrument opresiv și nici ca o formă de discriminare, ci ca o cale de a opri răspândirea virusului.

Nu în ultimul rând, este de punctat faptul că relaxările sunt și vor fi luate atunci când riscul pandemiei este în scădere. NU atunci când cazurile COVID erau în creștere, doar pentru ca PNL să organizeze Congresul în urma căreia Florin Cîțu a devenit președinte de partid…

Deputat Lucian LUNGOCI

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri