17.4 C
Constanța
luni, 27 martie 2023

Împăratului de Constanța începe să i se vadă turu’

spot_img

Trebuie citit

          La nici câteva luni încheiate de la alegerile locale din toamnă, Împăratului de baltă sărată de la Constanța începe să i se vadă turu’… gol.

          Hainele cele scumpe ale primarului lipsesc cu desăvârșire, da’ încep să-l strângă între craci și să-i dea rosături. Nimic nu se leagă, nimic nu i se-așează ca lumea. În afară de o șleahtă proprie, instalată nu numai în posturi cheie, ci în TOATE posturile, fără concursurile cu care se lăuda în campanie, nu se vede NIMIC în urbe. Am o parcare neasfaltată în fața blocului, în Tomis Nord, între străzile Tulcei și Badea Cârțan (nu-i un secret unde stau, scrie și jos, la adresa firmei), care a rămas EXACT în starea în care a lăsat-o administrația trecută. Numai că atunci se lucra – jumate e gata. Mi se pare simptomatic exemplul ăsta, pentru starea din oraș. Ba nu: Poliția Locală continuă să prăduiască la colț de stradă câte-un fraier care a oprit cinci minute în loc nepermis. Și cam atâta.

          Ba, mai mult! Surse din PNL mi-au mărturisit pe căi ocolite – fiindcă-s compromițător, nu se poate sta de vorbă cu mine – că între liberali începe să se instaleze dezamăgirea cruntă, însoțită de panică și furie. Omu’ e VARZĂ, nu știe de unde s-o apuce. Probabil nici nu se aștepta să câștige primăria… Liberalii spun că se prefigurează UN DEZASTRU MAI MARE chiar decât cel consacrat de Corneliu Neagoe, cel mai catastrofă primar pe care l-a avut Constanța vreodată!!!

          Soluții de avarie nu există. Să-l „dea la baltă”, cum spun marinarii amiralului de Tăbăcărie, n-au cum. Tre să defileze cu el până la capăt, până la compromiterea totală. În absența unor rezultate concrete, de a doua desemnare pentru un nou mandat, cică nici nu mai poate fi vorba. De fapt a treia, că și-au mai luat-o în freză o dată cu el, prima oară. Se vehiculează deja numele tânărului senator Septimiu Bourceanu, care s-a remarcat deja prin curajul de a ataca un ministrul din cabinetul LOR, cel al Sănătății. Nici nu era greu, da’ orișicât. A doua ar fi Huțucă, dacă rămâne lider al filialei liberale.

          În fine, ar mai fi soluția Ciprian, diliul ăla care protesta #rezist pe la ședințele de consiliu local și județean și în fața prefecturii, îmbrăcat mereu în uniformă de brancardier și papuci medicinali, probabil ciordite și-alea.

          S-ar obține sigur rezultate mai bune.

- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri