18.4 C
Constanța
luni, 27 mai 2024

Cupșa: Sunt singurul candidat din Constanța care poate să iasă singur pe stradă să se întâlnească cu orice fel de oameni

spot_img

Trebuie citit

spot_img

La sediul organizației județene a AUR Constanța avut loc săptămânala conferință de presă.

Ovidiu Cupșa, candidatul AUR la funcția de primar al municipiului Constanța, a arătat că la acest moment se duce o adevărată luptă pentru  minimalizarea șanselor sale la alegerile din 9 iunie. Chiar dacă adversari politici susțin că  se află pe locul patru în sondaje,  Ovidiu Cupșa este convins că va câștiga bătălia pentru Primăria Constanța cu 30% dintre voturile exprimate de constănțeni.   

Ovidiu Cupșa: Nu avem nimic de ascuns,  niciun păpușar care să aibă de ce să ne tragă!

 „ Ei încearcă să mă minimalizeze. Veți auzi mereu că eu nu contez la vot, că sunt pe ultimul loc. Ei au încercat să intimideze. Acum mă ridiculizează.

Sunt singurul candidat din Constanța care poate să iasă singur pe stradă să se întâlnească cu orice fel de oameni și să nu aibă probleme. Ei nu ies singuri. Ei ies cu armate de 50-100 de oameni în spate ca să fie siguri că scapă.

Există o singură bătălie mare. Este bătălia între aceste grupuri de interese și noi cei de la AUR suntem singurii care ne dorim o schimbare. Am toată încrederea că această bătălie care se duce între AUR și acest sistem ticăloșit va fi câștigată de noi. Noi reprezentăm oamenii.

Nu avem nimic de ascuns, nu avem nicio sfoară și niciun păpușar care să aibă de ce să ne tragă. Au intrat în panică. Mă aștept la un procent de 30 la sută. Din ce știm noi, eu sunt foarte aproape de Chițac în sondaje.  Iar la Consiliul Județean, Mohammad Murad are șanse foarte mari de a câștiga. “, a declarat Ovidiu Cupșa, candidatul AUR pentru Primăria Constanța.  

spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri