1.4 C
Constanța
joi, 30 noiembrie 2023

George Teșeleanu, premiu special la Campionatele Mondiale de judo

spot_img

Trebuie citit

Președintele CS Pantheon Constanța a primit o plachetă de aur din partea Federației Internaționale de Judo pentru ajutorarea tinerilor judoka ucraineni refugiați în România din cauza războiului din țara lor.

Festivitatea de deschidere a Campionatului Mondial de judo, care are loc în Qatar, a cuprins un moment special. Președintele CS Pantheon Constanța, George Teșeleanu, a fost premiat de Federația Internațională de Judo pentru contribuția adusă la dezvoltarea judo-ului, dar mai ales pentru implicarea personală în ajutorarea copiilor din Ucraina care practică sportul pe tatami, refugiați în România din cauza războiului.

„Doamnelor și domnilor, a venit momentul să recunoaștem și să onorăm realizările excepționale ale oamenilor din familia internațională a judo-ului. Pentru contribuția sa la înțelegere și pace în lume prin programul de a aduce peste 300 de tineri judoka refugiați din Ucraina în România, cărora le-a oferit adăpost, hrană, posibilitatea de a-și continua educația și siguranță, președintele Marius Vizer îi înmânează domnului George Teșeleanu o plachetă de aur, în numele Federației Internaționale de Judo„, a fost anunțul făcut de organizatori.

„Scopul meu și scopul nostru este de a promova pacea incluziunea și solidaritatea prin sport și nu numai. Pacea nu este un misterium tremendum. De fapt, pacea este viața, pacea este dragoste, pacea este o lume mai bună. Trebuie să credem în asta și trebuie să muncim pentru asta„, a spus George Teșleanu, aplaudat la scenă deschisă de elita judo-ului mondial, prezentă în moderna sală „Ali bin Hamad Al-Attiyah” din Doha.

Întregul articol, AICI.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri