17.4 C
Constanța
duminică, 19 mai 2024

Călătorii care sosesc în Israel trebuie să se izoleze

spot_img
spot_img

Trebuie citit

spot_img

Călătorii care se întorc în Israel vor trebui să se izoleze până când vor primi rezultatele testului PCR la care au fost supuși la sosire, iar în taberele de vară vor fi efectuate teste rapide.

Testarea va fi de asemenea necesară pentru programele pentru copii și la intrările în căminele de bătrâni, a decis miercuri cabinetul coronavirusului.
Cel mai important criteriu care va ghida acțiunile guvernului va fi numărul de pacienți în stare gravă, care a rămas scăzut pe tot parcursul epidemiei, în timp ce rata de infectare a crescut în ultimele săptămâni.
În același timp, pentru a spori cooperarea publică în ceea ce privește respectarea regulilor de carantină, Ministerul Sănătății din Israel va examina posibilitatea de a reduce perioada de izolare.
„În lumina datelor pe care le avem, urmărim o protecție maximă pentru cei care trăiesc în Israel și pentru sănătatea lor, precum și daune economice minime și perturbarea minimă a vieții de zi cu zi”, a declarat premierul Naftali Bennett la începutul reuniunii.
„Vom încerca, pe cât posibil, să fim transparenți, să explicăm publicului ce facem și să anunțăm în mod corespunzător înainte de a lua orice măsură”, a adăugat el.
Miniștrii nu au aprobat nicio nouă restricție drastică.
Cu toate acestea, autoritățile se vor asigura că vaccinarea va fi intensificată și că se va aplica cerința de a purta o mască în interior.
Cabinetul s-a reunit din nou miercuri, după o ședință marți seara, dar nu s-a luat nicio decizie.

Anima News

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri