7.4 C
Constanța
joi, 23 martie 2023

Focșa: DE CE cresc pensiile Speciale la Judecători și Procurori?!

spot_img

Trebuie citit

PSD, PNL și UDMR, împreună cu cei 17 parlamentari din Grupul Minorităților, își securizeazā pozițiile și mituiesc sistemul de justiție prin majorarea pensiilor speciale la judecători și procurori în contextul în care criza economică peste România ar trebui să mobilizeze la solidaritate socială.

Dumneavoastră vi se pare normal ca un judecător să aibă pensie de peste 20.000 lei/lună (200. milioane lei vechi!)… când în România avem bătrâni cu pensia de 100 lei/luna. Este strigător la cer cât de mare este cinismul acestui guvern anti-românesc! Vă las pe d-voastră să analizați justețea acestor decizii aberante care au trecut prin CES (Consiliului Economic și Social),

… Despre ce statut aveau, și-l vor avea, „privilegiații” PSD – PNL – UDMR + Grupul Minorităților condus de Varujan Pambuccian, vă las să observați cum își cumpără libertatea de la judecători și procurori după ce au distrus România.

Doar o mobilizare la nivel național va putea trezi la realitate acești neo-fanarioți care se cred dumnezeii poporului român, prin deciziile ce le iau cu privire la „cine moare!” sau „cine trăiește!”.

AUR va lupta cu această caracatiță de grupări constituite în partide care sug sângele românilor și subminează existența poporului român!

#DreptatepentruRomânia

Deputat Dumitru Viorel FOCȘA

- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri