14.4 C
Constanța
duminică, 14 aprilie 2024

Ce-și doresc femeile. De Ziua Îndrăgostiților

spot_img

Trebuie citit

Valentine’s Day, Ziua Îndrăgostiților de peste ocean, o sărbătoare importată și de români este percepută diferit de amorezi. Unii o așteaptă cu nerăbdare, unii o ignoră cu indiferență iar alții o detestă pur și simplu.

Comercianții își freacă însă mâinile de bucurie, pentru că în această perioadă îndrăgostiții pornesc în goana nebună a găsirii cadoului perfect pentru persoana iubită.

În iureșul comercial de Sfântul Valentin, te va întâmpina  o explozie de kitsch și sirop, o armată de ursuleți de pluș, mormane cu vârf de perne în formă de inimioară roșii ca focul și cu texte imprimate, lumânări parfumate, cutii de ciocolată, șampanie. Acceptabil și convenabil, până la urmă. În definitiv nu oricine își permite surprize precum o vacanță în Maldive sau  imprudențe precum o cerere în căsătorie.

Nimic nu te pregătește însă pentru ce vei vedea printre toate aceste bris-brisuri așezate strategic și cu mare iscusință la intrarea în orice supermarket. Printre sticle de vin și bomboane de ciocolată atârnă și niște….chiloți.

Nu, nu este vorba de ceva desuuri sexy femeiești, ci de chiloți bărbătești, produs în România, 100 % bumbac. Treacă-meargă chiar și într-un mise-en-place complet anapoda de jucării, dulciuri și chiloți parcă nu te deranja așa tare dacă era vorba de chiloți de damă,  o tanga cu șnur subțire și dantelă dă bine în tot contextul ăsta. Dar să vezi niște chiloți speedo de bărbați roșii, mă scuzați, dar e cam moartea pasiunii.

Dragi bărbați cu speranțe că „ardeți ceva” de Sfântul Valentin, încetați. Îi vei arde doar retina ochiului când o să vadă cum te-ai pregătit pentru noaptea magică. Nimeni, dar nimeni în lumea asta nu ar trebui să poarte așa ceva. De sărbătoarea iubirii, sau în orice altă zi din tot restul vieții voastre. Genul ăsta de articol îl porți doar când ești mic și îți cumpăra mă-ta hainele, deci nu prea ai de ales sau dacă lucrezi în industria pentru adulți și așa îți cere fișa postului.

Pentru numele lui Eros, lasă plușurile care vor ajunge aruncate într-un garaj și acareturile sclipicioase și inutile. Ce ar fi ca anul acesta să o surprinzi cu niște dovezi de iubire ceva mai pragmatice? Încearcă să o iei în brațe și să îi spui cât de mult înseamnă pentru tine. Scutește-o măcar pentru o zi de treburile casnice. Ascult-o, chiar dacă ce îți povestește par niște prostii. Spune tu celui mic povestea la culcare dacă ea este obosită după o zi de muncă. Remarcă faptul că și-a schimbat culoarea părului. Promite-i că îi vei fi alături întotdeauna.

Da, femeile sunt foarte mișcate și emoționate la gesturi de astea simple, și ce să vezi care nici nu costă nimic.

Dacă a ajuns prea târziu mesajul acesta la tine și deja ai tăiat eticheta la chiloții roșii și nu mai ai nici bonul de casă, nu e problemă. Vei ști ce să faci pe viitor. Mai ales că urmează 1 și 8 Martie.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri