0.4 C
Constanța
sâmbătă, 28 ianuarie 2023

A patra ediție a Concursului de Microcontrolere „Pick for All” la UMC

spot_img

Trebuie citit

Universitatea Maritimă din Constanța, alături de compania Microchip Technology, organizează vineri, 13 mai 2022, ora 11, la sediul din strada Mircea cel Bătrân Nr. 104, Sala 710, cea de-a patra ediție a Concursului de Microcontrolere „Pick for All”.

La acest eveniment, susținut de Ministerul Educației, participă elevi de la liceele de prestigiu din Constanța, si anume: Liceul „Mircea cel Bătrân”, Liceul Traian, Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații, Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida”, precum și studenți de la Universitatea Maritima din Constanta, Academia Navala „Mircea cel Batran”, Facultatea de Bioinginerie Medicală din Iași și Universitatea “Dunărea de Jos” din Galați.

Aceștia își vor prezenta proiectele în fața unui juriu format din cadre didactice de la Departamentul Electronică și Telecomunicații din UMC și de la Universitatea “Dunărea de Jos” din Galați, precum și reprezentanți ai firmei Microchip Technology.

Potrivit conf. dr. ing. Mihaela Hnatiuc, „Concursul are ca principal obiectiv consolidarea relației dintre mediul universitar și mediul economic și, totodata, promovarea Secției de Tehnologii și Sisteme de Telecomunicații din cadrul Universității Maritime Constanța”.

Cele mai ingenioase proiecte vor fi premiate într-o festivitate organizată la finalul competiției. Câștigătorii vor primi componente electronice din partea firmei Microchip Technology.

- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri