10.4 C
Constanța
vineri, 29 martie 2024

ROMCIM oferă burse elevilor de școală profesională în sistem dual, pentru meseria de electrician

spot_img

Trebuie citit

O altă companie importantă pe piața muncii județului Constanța, Romcim CRH Medgidia se implică în susținerea unei clase de elevi – electricieni organizată în sistemul de învățământ profesional – dual, în cadrul liceului Tehnologic Dragomir Hurmuzescu din Medgidia, pentru anul școlar 2022 – 2023.
Asociația Firmelor Constănțene ( www.profesional-dual.ro ) anunță faptul că au început înscrierile absolvenților claselor a VIII-a care doresc să se califice în meseria de electrician, urmând sistemul de învățământ profesional-dual din cadrul liceului Tehnologic Dragomir Hurmuzescu. Pe toată perioada celor 3 ani de școală, acești elevi vor primi 2 burse pe lună: una de la stat, în valoare de 200 lei și încă 200 de lei de la Romcim, sumă la care se adaugă și alte beneficii.
Elevii clasei de profesional-dual calificarea electrician vor putea fi plătiți pe perioada vacanțelor, dacă optează să lucreze în cadrul Romcim CRH Medgidia pentru a-și consolida cunoștințele și deprinderile dobândite în perioada de practică. De asemenea, vor primi o ofertă de muncă după ce au terminat școala, dacă dau dovadă de seriozitate și de rezultate bune la învățătură! După cei 3 ani de școală profesională în sistem dual, se pot înscrie și la liceu, pot susține Bacalaureatul și, ulterior, dacă își doresc, pot urma o facultate.
Pe lângă bursă, aceștia beneficiază și de o asigurare privată pentru accidente, iar echipamentele de practică le vor fi furnizate de către Romcim CRH Medgidia.
Este important să știe și faptul că, după ce termină școala, vor avea o diplomă recunoscută la nivel european! Meseria de electrician presupune un standard de pregătire profesională care permite o carieră bine plătită și solicitată pentru cel care urmează acest domeniu și devine un bun-profesionist!
Compania Romcim face parte din grupul CRH România și este unul din cei mai mari furnizori de ciment, agregate și betoane pentru sectorul de construcții.
Înscrie-te în sistemul de învățământ profesional-dual pentru meseria de electrician exploatare joasă tensiune folosind formularul pe care îl găsești pe www.profesional-dual.ro !

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri