29.4 C
Constanța
luni, 15 aprilie 2024

Grindeanu despre Ghinea: „Ați ajuns unul din noii băieți deștepți ai ONG-urilor puși pe tocat!”

spot_img

Trebuie citit

Schimb dur de replici în plenul Parlamentului au avut loc, astăzi, la dezbaterea moțiunii simple împotriva ministrului Fondurilor Europene, Cristian Ghinea. Prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, a criticat modul în care Ghinea, a gestionat PNRR.

„Această moțiune nu e doar despre Cristian Ghinea și dezastrul produs de PNRR. Domnul Ghinea este de fapt prototipul unui mod de a face politică, prototipul USR-istului care știe doar să dărâme, nu să construiască. De când ați apărut doar asta ați făcut: ați criticat și ați distrus. Domnule Ghinea, ieșiți din bula din care trăiți în viața reală. Așa cum ați știut să vă transformați în afaceri profitabile de ce nu procedați la fel cu România? Pe Facebook sunteți un expert în bla-bla-uri despre integritate. În realitate v-ați descoperit rapid vocația de ideologist pe bani din ce în ce mai mulți. Ați ajuns unul din noii băieți deștepți ai ONG-urilor puși pe tocat. Doar dvs., ca să încasați sume enorme pe la hoteluri de cinci stele la cursuri. Nici măcar nu ați avut responsabilitatea ca ministru al fondurilor europene să-l citiți dvs. Știu pentru că multe v-au fost servite de firmele prietene, mari susținătoare ale activismului pe Facebook. V-ați asigurat de la început ca banii să nu fie acordați la agricultură sau sănătate. Ați tratat PNRR nu cu responsabilitate, să fie un plan viabil pentru această țară, ci cu nesimțire, cum ați venit azi, cu isterie și iresponsabilitate. Ați ajuns un fel de Clotilde Armand cu barbă și burtă. Un Clotilde Armand care ați ajuns să faceți crize la TV, de parcă banii ar veni în țară din mărinimia dvs., nu ca rezultat din plata românilor prin taxe și impozite. (…) Ministrul zero ați fost, zero o să rămâneți. Nu mai invocați aberații pentru a ascunde eșecul. Nu mai păcăliți pe nimeni cu această tehnică. Ați umflat cifrele în PNRR pentru a se înfrupta marea baronime. Nu a fost greșeală, ci intenție. Și știți că se pedepsește și intenția”, a spus Sorin Grideanu .

Plenul Camerei Deputaţilor s-a întrunit, astăzi, pentru a dezbate moţiunea simplă a PSD împotriva ministrului Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, votul urmând să fie dat marţi.

Ordinea.ro

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri