14.4 C
Constanța
duminică, 14 aprilie 2024

SEAS 2022. „Stația clovnilor”!

spot_img

Trebuie citit

Vineri 15 iulie, de la ora 21:00, la Parcul Arheologic Constanța!

Contravaloarea biletelor cumpărate va fi returnată direct la casa de bilete a Teatrului de Stat Constanța (pentru cele achiziționate de la casă) sau automat prin platforma Mystage, în cazul în care biletele au fost achiziționate online.

Spectacolul face parte din Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului – SEAS Constanța. SEAS 2022 este un adevărat regal cultural, organizat de Teatrul de Stat Constanța, cu peste 40 de spectacole invitate de la teatre din întreaga țară, concerte, spectacole din repertoriul Teatrului, lansări de carte, expoziții și conferințe.

„Stația clovnilor e un spectacol pe care o să vrei să-l vezi din nou și din nou, cu cei mici și, apoi, și cu unul sau doi bunici. Te vei îndrăgosti de un personaj sau de toate deopotrivă. Vei râde de bătrânelul ce pierde trenul și vei căpăta alături de el o poftă nebună de joacă și de visare insuflată de clovnii ce apar din toate părțile când timpul se oprește în loc. Stația clovnilor îți va pune inima la locul ei și îți va purta mintea departe, într-o lume în care totul e mai frumos atunci când îmbrățișezi copilul din tine!″ (Ana Crăciun Lambru)

Regia și ilustrația muzicală: Ana Crăciun Lambru

Asistent regie: Luca Loredana

Decor: Concept decor: Elena Iorga

Costume: Concept costume și păpuși : Alexandra Budianu

Muzica originală: Diana Roman

Recomandări de vârstă public:  5 +

Producător:  Teatrul „Luceafărul” Iași

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri