17.4 C
Constanța
duminică, 19 mai 2024

Buget adecvat pentru Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța

spot_img

Trebuie citit

spot_img

Consilierii judeţeni s-au reunit astăzi, 13 decembrie 2021, în şedinţă ordinară, pentru a dezbate şi vota cele 40 de proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi, dintre care proiectul de hotărâre nr. 284/06.12.2021 a fost retras. Un număr considerabil de proiecte de hotărâre au vizat rectificări ale bugetelor instituțiilor subordonate CJC, și, implicit, rectificarea bugetului județului Constanța. Consiliul Județean Constanța, conform competențelor sale, asigură cadrul necesar pentru gestionarea și funcționarea instituțiilor publice, serviciilor publice și regiilor autonome aflate în subordinea sa.

Rectificări între articolele bugetare, fără a influența însă valoarea totală a bugetului, au
fost prevăzute în cazul altor două proiecte de hotărâre, respectiv pentru Biblioteca Județeană „I.N.Roman” Constanța, unde bugetul rămâne neschimbat, cu o valoare totală de 5.212.000 lei, iar în ceea ce privește Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, totalul veniturilor sunt în sumă de 15.240.000 lei.

Aprobarea protocolului de colaborare între Centrul de Studii și Cercetări de Biodiversitate Agrosilvică „Acad. David Davidescu” și UAT Județul Constanța, a făcut obiectul unui alt proiect de hotărâre care a primit un număr de 34 de voturi pentru. Scopul proiectului este acela de a sprijini dezvoltarea durabilă, bioeconomia și conservarea biodiversității.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri