13.4 C
Constanța
luni, 27 mai 2024

Lungoci: Eurovision, un mare AFRONT adus României!

spot_img

Trebuie citit

spot_img

În calitate de parlamentar, Lucian Lungoci, deputat PSD Constanța a solicitat câteva lămuriri legate de situația României la Eurovision. În cea de cetățean, se întreabă  în ce măsură mai are sens ca România să participe la concursuri în care geo-politica și te miri ce alte criterii sunt mai importante decât prestația artistică a participanților. 

“Pentru România, ediția Eurovision de anul acesta a însemnat un mare AFRONT!

Organizatorii concursului au acuzat România de fraudă și manipulare, fără a aduce vreo DOVADĂ în acest sens!

Prezentatoarei Televiziunii Române NU I S-A PERMIS intrarea în transmisiunea oficială pentru a comunica rezultatele, aşa cum TVR agrease în prealabil cu organizatorii, conform procedurilor.

României i-a fost ANULAT dreptul de a vota aşa cum consideră de cuvinţă şi un alt juriu, aşa-zis independent, a votat în locul țării noastre.

Pentru a participa la Eurovision, România contribuie financiar. Achită taxa de participare din bani PUBLICI, TVR fiind instituție publică!

Membrii Uniunii Europene de Radiodifuziune (EBU), asociație care organizează acest  concurs, sunt radiodifuzori media de SERVICIU PUBLIC.

Ținând cont de aceste două aspecte, ca și altele de altfel, în calitate de deputat în Parlamentul Românie, instituție în controlul, coordonarea și subordonarea cărei se află Societatea de Televiziune Română, conform Anexei la Legea nr. 215/11.11.2016, solicit public câteva lămuriri:

Cărei țări au acordat 12 puncte cei cinci membri ai juriului din România și ce dovezi pot fi prezentate în acest sens? 

Când și sub ce formă va acționa TVR pentru “corectarea situaţiei create”, așa după cum a menționat, oficial, în comunicatul de presă remis opinie publice

Nu în ultimul rând, ca și cetățean, mă întreb în ce măsură mai are sens ca România să participe la concursuri în care geo-politica și te miri ce alte criterii sunt mai importante decât prestația artistică a participanților. 

Toate cele scrise mai sus nu înseamnă că nu suntem solidari cu drama prin care trece Ucraina!”, a transmis Lucian Lungoci, deputat PSD Constanța.

spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri