30.4 C
Constanța
luni, 17 iunie 2024

Răzgândilă n-are milă. Nici măcar de secretare

spot_img

Trebuie citit

Doar ce vă povesteam mai sus despre fițuica de casă a fostului deputat Robert Boroianu ot PNL, care după ce „și dă-i și luptă” cu PSD în mandatul trecut, ascunși sub pseudonime penibile, ca Pușcălargă și Puțăscurtă, acum înfige cuțitul în spatele APROAPE liberalului primar Chițac, care nu-i în grațiile vechii găști de la conducerea filialei. Nu-i vorbă, nu-i în grațiile NIMĂNUI – nici măcar în ale celor care l-au votat – unii amețiți, alții de bună credință.

Când, deodată, ieri a ieșit un iureș, de vreme ce amiralul de baltă o numise secretară a municipiului pe o cuscră a Boroianului și-a lui Gheorghe Muhscină, alt fost liberal porcăitor (nu că n-ar avea dreptate) al chițacului și huțucului. Asta după ce o dăduse afară pe fosta secretară, pe motiv de diferențe de opinii (cu primarul) și probabil de orientare sexuală (cu altcineva, nu spui cine, persoană importantă).

Dar s-a sucit:

„Debandadă de nedescris în Primăria Constanța, unde primarul Vergil Chițac e debusolat total din cauza încolțirii la care este supus de city-managerul Felicia Ovanesian. TOMIS NEWS a relatat în exclusivitate luni faptul că, după retragerea atribuțiilor Georgianei Gospodaru din funcția de secretar al municipiului, Chițac a ascultat – ca întotdeauna – orbește de Ovanesian și imediat a numit pe altcineva în funcție, pe Liliana Adam, apropiată a city-managerului dar și a… celor mai înverșunați adversari ai primarului din ultimii ani din PNL: Robert Boroianu și Gheorghe Muhscină. Confruntat cu dușmanul în casă, Chițac s-a răzgândit în mai puțin de 24 de ore și a numit un nou secretar al municipiului (…).

Dar, și mai interesant, articolul inițial, AICI.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri