0.4 C
Constanța
sâmbătă, 28 ianuarie 2023

Liga politică foarte mică!

spot_img

Trebuie citit

Știe careva, sunt reguli sanitare speciale pentru traversat Sectorul 1? Pe lângă vaccinul antitetanos și ăla antirabic, mai e nevoie și de alte vaccinuri? Bine, antirabicul (în caz că te gustă șobolanul) și antitetanosul ar trebui incluse în costul biletului de autobuz, tramvai ori metrou, că ești expus riscului de îmbolnăvire fie și numai la simplul tranzit prin sector.

În fine… Să o lăsăm, vorba poetului, pe franțuzoaică în mizerie ei și să cârâim nițel despre „succesurile” Planului de Reconstrucție și Reziliență, ăla de produce maculatură din copaci tăiați pentru ca Iohannis să planteze alții, în fața camerelor de luat vederi, arătându-ne, încă odată, cât de competent e el la salvat planeta, de zici că e văr primar cu Greta suedeza.

Am văzut niște fotografii ale lui Ghinea, ăla de cică mejmelește „succesul” la Bruxelles. Lăsând la o parte faptul că nu pricepe nimeni ce zice falitul ăsta, băi nene, am văzut niște fotografii cu el pe un cont al unui troglodit neomarxist și avea o meclă de ziceai că a fost prins la vaccinat în câmpul cu lavandă și îi făcea poliția locală dosar penal pentru că a stricat cultura. Era în ipostaze de „american soldier”, cu degetele ridicate în „V”, de la victorie, de ziceai că e Scarlett O’Hara nebărbierită, după ce rezistase, fără succes, la două reprize concomitente de hărțuire sexuală ale lui Rhett Butler. Ce victorie? Care victorie? Că pe PNRR au umectat ăia de la Bruxelles cu boltă.

Singura victorie a ăstora e că i-au prostit pe proști, răsucind politica, precum purcica dovleacul! Dacă opoziția ar avea, cum scria pe vremuri la gostat în geam, „az avem 00”, i-ar arunca peste mantinelă la moțiunea de cenzură. Numai că fără „00” nu iese nici măcar omleta de pitpalac, darămite căderea unui guvern. Vedeți voi, la numărătoarea voturilor, declarații de genul: erau inițial 234 de voturi, da’ două, trei le-a dat vântul jos, trei s-au furat, doi au fost absenți motivat, cinci au trădat, patru s-au casat că expiraseră proprietarii, șapte de la ei au zis că votează, da’ neserioși, erau la fumoar, la țigări, chiar când zicea Orban să votăm.

Da’ nu-i nimic, mergem înainte, îi rupem pe micuți, îl tundem pe Câțu, pe principiul „băieții noștri a jucat bine, da’ i-a bătut scârbili alea”!

Ștefan Silviu MOLNAR

- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri