36.4 C
Constanța
joi, 20 iunie 2024

Salamul Victoria a fost Înfrânt de Chițac!

spot_img

Trebuie citit

Primarul Constanței, Vergil Chițac, vrea să interzică comercializarea unor anumite alimente în stațiunea Mamaia. Printre acestea se numără și salamul, care nu va mai fi găsit în magazinele din stațiune, „pentru un turism civilizat”, spune primarul, într-o declarație făcută live la Focuspress.

Turiștii care obișnuiau să cumpere mezeluri de la celebrele magazine non-stop din Mamaia vor trebui să se reorienteze. Asta pentru că primarul Constanței va interzice aceste produse în magazine! Salam Victoria?! Nu – victorie tiranu’!

Zice că e o hotărâre de Guvern. Mișto. Cine știe ce cap pătrat e emis-o – parcă nu poți veni cu salamul de la intrarea în stațiune, din Constanța. „Acesta este doar un exemplu, dar sunt mult mai multe exemple (sic!). Încet-încet o să facem ca turismul să fie civilizat. Trebuie să facem ceva, chiar nu mai putem rămâne așa”, a declarat Chițac.

Așa e, coa…ne. A trebuit s-ajungi primar, ca să se civilizeze turismul pe litoral… Dă-le idei și celor din Poiana Brașov – acolo nenorociții ăia vând scovergi cu nume unguresc!? Lucrurile trebuie duse până la capăt, de aceea primarul militar ar trebui să propună și:

– stingerea la ora 22:00, după ce cântă marinaru’ la catarg din tompetă;

– sex doar până la ora 0:00, pe cale de consecință, și fără implicarea vreunui salam sau cârnat în operațiune;

– gata și cu porumbul fiert, semințele, floricelele și pufuleții, că subminează Horeca;

– Kurtos Kalacs se va putea comercializa în Mamaia numai sub denumirea „Coajă dă cozonac c-a mâncat miezu ăla micu’”;

– prin excepție, în Mamaia se va putea comercializa și mânca „decât” SALAM SĂSESC!

– în fine, pentru a deschide afaceri cu sky jet, bărcuțe, hidrobiciclete și banana plutitoare va fi necesară deținerea cel puțin a gradului de amiral.

Articolul inițial, aici.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri