38.4 C
Constanța
luni, 15 iulie 2024

În anul pandemiei, românii au investit cu 32% mai mulți bani în amenajarea curților și grădinilor

spot_img

Trebuie citit

Pandemia a adus tuturor o serie întreagă de provocări. Anul 2020 a testat puterea de adaptabilitate la stres și nevoi primordiale. Pe de-o parte, oamenii au fost obligați să-și petreacă timpul în propriul cămin și au găsit un sens în amenajarea  casei și a grădinilor. Pe de altă parte, pentru ca afacerile să aibă continuitate, companiile au trebuit să găsească noi reguli de funcționare în condiții neîntâlnite până acum.

Mulți proprietari de apartamente au luat în considerare posibilitatea mutării la casă. De asemenea, a crescut interesul pe zona amenajărilor exterioare. A apărut necesitatea petrecerii timpului în aer liber, iar în aceste condiții oamenii au ajuns să pună mai mare accent pe modul în care arată curtea lor și pe confortul deținut.

În ultimii ani au crescut grosimile pavelelor achiziționate, deoarece oamenii preferă să investească mai mult în produse cu durata mai mare de viață. De asemenea, a crescut ponderea mixurilor de culori, acestea fiind preferate că urmare a avantajului vizual asigurat în amenajare, respective obținerea unei integrări mai bune în ambientul natural. Oferta a crescut mult în varietate, astfel încât în prezent clienții pot să facă alegeri în funcție de destinația spațiului, de stilul impus de zona și mai ales, în funcție de propriile gusturi – pentru a obține în final o amenajare funcțională și plină de bun gust. Având în vedere faptul că gardul și curtea sunt cartea de vizită a proprietarilor, este de înțeles de ce această direcție merită tot interesul.

Plus Communication

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri