33.4 C
Constanța
duminică, 14 iulie 2024

Dr. Cătălin Grasa, mesaj emoționant la încheierea alegerilor locale

spot_img

Trebuie citit

Medicul Cătălin Grasa a transmis un mesaj emoționant, la finalul alegerilor locale la care a participat, în calitate de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. A obținut un rezultat bun, clasându-se al doilea, înaintea unor oameni politici cu notorietate și activitate politică mult mai consistentă și mai îndelungată.

„Alegerile locale s-au încheiat, cu bune și cu mai puțin bune. Fiecare a avut ceva de învățat. Pentru mine, această perioadă a fost o adevărată lecție de viață.

Am întâlnit mulți oameni, oameni cu care până acum nu am avut șansa să interacționez. Chirurg fiind, obișnuit mai degrabă cu tehnicile chirurgicale, am trăit această lună ca pe o provocare și ocazie de dezvoltare a tehnicilor de comunicare. Le mulțumesc celor care mi-au împărtășit din experientele lor, le mulțumesc prietenilor pe care i-am simțit aproape, foștilor mei profesori care mi-au trimis gândurile lor bune. Le mulțumesc oamenilor pe care i-am cunoscut, indiferent dacă m-au votat, sau nu. A fost un privilegiu!

Mulțumesc și echipei din care fac parte, specialiștilor care m-au sfătuit și împreună cu care am propus un program electoral, de care sunt mândru. Cred în continuare că orice administrație, indiferent de culoarea politică, trebuie să lucreze pentru binele comun al comunității și să pună în practică proiectele necesare, indiferent de inițiatorii lor.

Nu în ultimul rând, mulțumesc reprezentanților mass media! Dialogul cu dânșii a reprezentat pentru mine o verificare a ideilor de campanie și o îmbunătățire a planurilor de viitor.

În încheiere, îmi exprim speranța că nimeni nu a pierdut, toți au avut de câștigat din acest exercițiu democratic esențial. Succes celor care ne reprezintă în calitate de aleși locali!

Dumnezeu să ocrotească Dobrogea și întreaga Românie!”

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri