15.4 C
Constanța
vineri, 23 februarie 2024

Lungoci: Un prejudiciu imens pentru care trebuie să răspundă cineva! Barna, Voiculescu, Mihăilă, sau Cîțu…

spot_img

Trebuie citit

Lucian Lungoci, deputat PSD Constanța, a remarcat abnegația reprezentanților USR în privința declanșării unei anchete  referitoare la achiziția celor 600 de BMW-uri ale Poliției de la Automobile Bavaria, firma condusă de Michael Schmidt, prietenul președintelui Klaus Iohannis!

“PSD nu respinge această idee, cercetarea unei presupuse ilegalități- fie de instituțiile abilitate ale statului român, fie de Parchetului European – fiind esențială pentru un stat de drept, așa după cum considerăm cu toții că este România.

Ne dorim, însă, ca USR să fie la fel de îndârjită și în privința investigație făcută de Parchetul European (EPPO) cu privire la achiziția de vaccinuri COVID-19 în Uniunea Europeană

Mai mult decât atât, așteptăm ca reprezentanții Uniunii să fie primii care să ceară o anchetă aprofundată   asuprea motivelor care au stat în spatele deciziei miniștrilor USR de a achiziționa o cantitate uriașă de vaccinuri în 2021.

IMPORTANT Cantitate inutilă  în condițiile în care, la acel moment, țara noastră avea deja comenzi ferme pentru un număr de doze ce acoperea vaccinarea de două ori, cu schema completă, a întregii populații eligibile din România! Cantitate inutilă care a dus la  un prejudiciu de 1 miliard de euro!

Un prejudiciu imens pentru care trebuie să răspundă cineva! Indiferent de cum se numește:  Dan Barna, Vlad Voiculescu, Ioana Mihăilă, sau Florin Cîțu …”, a transmis Lucian Lungoci, deputat PSD Constanța.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri