14.4 C
Constanța
duminică, 14 aprilie 2024

Lungoci: S-au salvat 30 de milioane pe care USR-iștii  se pregăteau să le prăduiască!

spot_img

Trebuie citit

Lucian Lungoci, deputat PSD Constanța, subliniază faptul că Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a dispus ca asistența tehnică pe reforma din sănătate să fie asigurată de una dintre instituțiile prevăzute tot de USR-iști în PNRR, respectiv Organizația Mondială a Sănătății.

“Jale mare printre USR-ști!  Le-au rămas firmele de casă fără contracte de asistență tehnică pe reforma din sănătate. Au rămas “sărăcuțele” fără 30 de milioane!

Sumă pe care useriștii au pregătit-o, de când se aflau la guvernare, pentru pușculița de partid! Acolo unde trebuia să verse bănuții firmele din ograda USR.

Spre disperarea partidului care își contestă propriile măsuri, nu a fost să fie așa. Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a dispus ca asistența să fie asigurată de una dintre instituțiile prevăzute tot de USR-iști în PNRR, respectiv Organizația Mondială a Sănătății.

Urmarea?  Ministerul Sănătății condus de PSD folosește DOAR 42% din bugetul alocat de Ghinea & Co asistenței tehnice.

Alexandru Rafila a respectat PNRR-ul la virgulă și a realizat o economie de 60%! Mai mult decât atât, a salvat 30 de milioane pe care useriștii se pregăteau să le prăduiască!

 Asistența tehnică se face la un preț mult mai mic și cu o instituție internațională de prestigiu. Fix așa cum scrie în PNRR!

 Iar în timp ce useriștii se vor tăvăli mai abitir ca maidanezii în zăpăda mocirlită, ministrul Rafila va continua să îndeplinească PNRR-ul! Jalon după Jalon…”, a transmis Lucian Lungoci, deputat PSD Constanța.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri